Menü

Társoldal

Társoldalam:
Blog címe:Lombkorona
(fejezetek száma:4+prológus

Részlet: "-Johanna, kövess! - utasítja kimérten. A lány nem tiltakozik, az idegeskedés minden erejét felemésztette.A férfi egy keskeny folyosóra, onnan pedig egy apró, eldugott szobába vezeti Joet. A helyiség falai egyszerű fehérek, a padlót itt is szürke szőnyeg borítja. A plafon közepéről vékony vezeték lóg, a végén egy alig-alig pislákoló villanykörtével. A szoba inkább hasonlít egy gazdagabb körzetbeli polgár lakhelyére, mint egy fényűző, kapitóliumi vonat egyik kabinjára. Túlontúl egyszerű. Azonban komor ridegsége vetekszik a pompás, csillogó termek hangulatával.
 - Hol vagyunk? - kérdi Johanna megbűvölve - Érdekes, hogy a ragyogás még egy vasúti kocsin sem ér el mindenhová. Talán a Kapitólium hatalma is ilyen? - elmélkedik csendesen.
 - Az Avoxok lakhelyén - feleli kisvártatva Blight - ez az egyetlen folyosó, amj nincs bekamerázva - teszi hozzzá.
 - Biztos ebben? - Joe egy kicsi, szürke dobozkára mutat. A férfi arckifejezése gondterheltté válik. Egy pillanatig tétovázik, de aztán határozott mozdulattal söpri a földre, és tapossa szilánkokra a szerkezetet.
 - Honnan tudtad hogy itt van? - tudakolja hitetlenkedve.
 - Bántja a fülemet a hangja - A lány vállát megvonva válaszol. Blight mosolya elárulja, hogy nem hisz neki. Pedig Joe a színtiszta igazat mondta: mindig is kifinomultabb hallással rendelkezett a kortársaihoz viszonyítva. Ebből következik, hogy nagyon ritkán tudja kialudni magát, hisz a kis zajok sosem múlnak el teljesen. Talán ez is közre játszik abban, hogy Johanna kimondottan hirtelen jellem. Néha elfelejt gondolkodni, mielőtt cselekszik.
 - Miért jöttünk ide?
 - Várj egy kicsit - inti csendre a férfi, majd alaposan körülnéz. Amikor úgy itéli meg, hogy nincs több kamera a helyiségben, halkan és megfontoltan folytatja - Ma reggel felettébb különös levelet találtam a postaládánban. A feladó nevének szánt kis négyzetbe csak egy ferde vonalat firkantottak, de amint felbontottam, megismertem Mr. Mason kézírását.
 - A papa? Képtelenség... - Johanna hevesen ellenkezik, de amikor meglátja a Blight kezében tartott papirost, csendben marad. Apja gyönygybetűi szerepelnek rajta."

Mi ez?Biztosan feltettétek magatokban a kérdést, hogy mi ez a blog és hogyan kerül ide.Ez az én társoldalam.A blog kedves írónője megkeresett, és megkért rá, hogy legyünk "társoldalak".Ez azt jelenti, hogy kitesszük egymás blogján a másikét, segítünk egymásnak, stb. ,mivel hasonló a blogunk, ugyanúgy Johanna részéről írjuk le a megismert(vagy éppen nem ismert)történeteket.Kérlek titeket, ne nevezzetek minket lopósnak, koppintónak vagy ilyesmi.Véletlenül történt, hogy mindketten azt gondoltuk, hogy milyen jó pofa dolog lenne egy "Johannás blog", hogy úgy fogalmazzak.Amúgy is.A két blognak csak a témája hasonló, a design, a megvalósítás, az eszközök teljesen mások.

Miért ajánlom?Mert az írónő nagyszerűen,költőien fogalmaz, mert érdekes ahogyan bemutatja a történetet, mert izgalmas és látszik, hogy mennyit foglalkozik a bloggal.Nagyon igényes munka és egyszerűen zseniális.

Az íróról:Az írónő mindössze 13 éves lány, aki úgy kezdte, mint én és nem elég elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire nagy a szókincse és mennyire válsztékosan ír...13 évesen!!!E mellet még egy kedves, életteli, magabiztos lány, aki törődik olvasóival...HOGY TUD VALAKI ILYEN SZÉPEN ÍRNI????Most komolyan.Sok írót lepipál ezzel, komolyan mondom.

2 megjegyzés:

 1. Jujj *.*
  Csak most látom, hogy kiraktad :)
  Nagyon nagyon hálás vagyok a kedves szavakért, sikerült felvidítanod :)
  Ölel: Abigail

  VálaszTörlés
 2. Örülök ennek, és igazán ninncs mit!<3 Puszii:*

  VálaszTörlés